сряда, 3 май 2017 г.

Блог разпродажба на козметика | Blog Sale

От известно време обмислям да направя блог разпродажба на козметиката, която не използвам. Напоследък усещам, че имам доста продукти, които си стоят ей така през повечето време, просто защото имам повтарящи се или подобни цветове/неща, а тези продукти заслужават да имат собственик, който ще им се радва всеки ден. Плюс, че блогърите често сме склонни да взимаме нови и нови неща, понякога дори и само с цел ревю. Останах с впечатлението, че предишната ми разпродажба беше доста успешна и останахте доволни от нещата, които взехте тогава. Този път нещата, които предлагам не са единствено дрогерийни.


Всички продукти са съхранявани изключително добре и са напълно годни за употреба. Вкъщи няма домашни животни и не се пуши. Имам навик да пазя много продуктите. Преди изпращане, продуктите ще бъдат старателно дезинфекцирани. 
Смятам, че съм коректен човек и бих помолила на същото в замяна. Моля, нека с мен се свързват единствено хора, които имат желание да купят някой продукт. В противен случай, нека взаимно не губим времето си. 
За всякакви въпроси или ако искате да запазите продукти, може да пишете съобщение във facebook страницата, коментар тук или на мейл: tonisbeautynook@abv.bg
___________________________________________________________________________________________________

Nyx butter gloss в цвят Vanilla cream pie

Много обичани глосове за устни с добра пигментация. Не ми отиват обаче подобни цветове, затова реших да го включа. Използван е няколко пъти, но предполагам не липсва почти никакво количество, тъй като използвах другият глос, който имам доста повече.

Ревю на продукта: тук

Цена: 7 лв. 6 лв.

Оригинална цена: 14 лв.


Weleda - свеж парфюм с натурални екстракти

Много приятен и свеж, цитрусов аромат, в много симпатична опаковка. В състава има натурални съставки. Аромата всъщност много ми допада, но аз харесвам по-сладки и плътни аромати, докато този е доста свеж, цитрусов. Използван е броени пъти и бих казала, че не липсва почти никакво количество.

Предлагам го заедно с кутийката, която все още пазя.

Ревю на продукта: тук

Цена: 28лв. 20 лв.

Оригинална цена: 44 лв.



Makeup Revolution контуриращо дуо

И двете пудри са матови. Това е първото ми контуриращо дуо, но просто в последствие взех други и цветовете ми се повтарят. И двете пудри са матови. Използвани са много малко пъти, като не липсва почти никакво количество.

Забележка: Опаковката пристигна в този вид. Не се дължи на моето съхранение, но не е счупена/пукната и е абсолютно функционална.

Ревю на продукта: тук

Цена: 8,50 лв 8 лв.

Оригинална цена: 14 лв.



NYX течен хайлайтър в цвят Sunbeam

Много приятен хайлайтър, който аз лично не намирам за твърде блестящ. Цветът е светъл и универсален. Използвала съм го не повече от 2-3 пъти, като количеството, като се използва съвсем минимално количество, така че реално не липсва количество. Харесвам го, но след като взех течният хайлайтър на L'oreal смятам, че не са ми необходими два, почти идентични продукта.

Ревю на продукта: тук

Цена:14 лв. 11 лв.

Оригинална цена: 20 лв.



Avon лосион за тяло с ванилия

Има много приятен аромат и съвсем фин, озаряващ ефект. Използван е само веднъж и на практика е нов.

Цена: 5 лв4 лв. 


Еssence - тематична лимитирана серия на Джъстин Бийбър

Хайлайтър, който носи сантиментална стойност за мен, тъй като това беше първият хайлайтър, който постави начало на колекцията ми. Тъй като обаче вече имам 10-на озаряващи продукти, буквално ми е невъзможно да изхабя дори половината от тях. Използвано е малко количество, като по-голяма част от принта вътре е запазен.

Цена: 4 лв. 3 лв.



Еssence - балсаместо червило в цвят Sparkling miracle

Много приятно и свежо червило. Имам обаче доста подобни нюанси, затова реших да се разделя с това червило. Цветът върху устните не е плътен, но позволява доста наслояване. Използвано е няколко пъти, но почти не липсва количество от него.

Ревю на продукта: тук

Цена: 3,50 лв. 2 лв.



Maybelline Baby lips

Балсам с черешов аромат, който обаче не е моят цвят. Придава червен цвят на устните, който не е плътен. Аромата му е страхотен, но просто не обичам червени нюанси. Използвано е малко количество, виждате, че 95% е останало.

Цена: 2 лв.



И за финал, оставих два мини продукта. Лакът е на Golden Rose и е използван веднъж. Цена: 1.50 лв. 1 лв.

Фон дьо тенът е на Oriflame - подходящ за смесване с по-тъмен фон дьо тен или ако не търсите много висока покривност. Използван е броени пъти. Цена: 2 лв. 1 лв.



Изпращането на продуктите ще се осъществи посредством Еконт, като изпращам пратка до офис на Еконт. Доставката е за ваша сметка и е под 4 лв, тъй като подготвям пратката през сайта, което ви спестява пари. Минималната стойност на поръчка, която ще пусна е 5 лв. В противен случай не биха си стрували разходите по доставката. :)
___________________________________________________________________________________________________

Крем за лице Avon - Anew 7S със златни частици. 
(ЗАПАЗЕН)

Кремът е само отворен, но не е използван. От луксозната серия Anew. Има си кутийка. 

Цена: 14 лв.

Оригинална цена: 34 лв.


Bourjois Healthy mix serum 

Много харесван от всички фон дьо тен. Цветът обаче не е моят. Използван е сравнително малко пъти и бих казала, че не липсва почти никакво количество от него. Цветът е Vanilla с жълт подтон.

Ревю на продукта: тук

Цена:10 лв.

Оригинална цена: 22 лв.


Weleda масажно олио с арника

Вече знаете, че аз самата имам това олио за тяло и съм много доволна, включително от лечебните му свойства. Подариха ми второ обаче и реално няма как да изхабя цели две. Олиото е чисто ново, неотваряно, с кутийка. Най-лесно може да познаете, че не е отваряно по червения пръстен около гърлото на шишенцето.

Ревю на продукта: тук

Цена: 12 лв 10 лв.

Оригинална цена: 15 лв.


Wet n Wild стейн за устни Rico Mauve

Изключително траен и наситен стейн за устни в удобна опаковка. Не е моят цвят обаче. Използван е броени пъти, както може да видите и сами и реално не липсва никакво количество от него.

Ревю с подробности: тук

Цена: 5 лв.

Оригинална цена: 9 лв.



The Balm течно червило в цвят Sincere

Изключително комфортно течно червило с матова формула. Много трайно и с приятен ментов аромат. Както обаче вече споделих в ревюто му, не успях да нацеля правилният за мен цвят. Колебах се дълго дали да го включа в разпродажбата, но смятам, че заслужава да отиде при собственик, който ще му се радва всеки ден. Използвано е може би 3 пъти, но тъй като е много икономично не липсва никакво количество.

Продавам го заедно с кутийката, която все още пазя.

Ревю с подробности: тук

Цена:25 лв.

Оригинална цена: 32 лв.


Loreal True match

Фон дьо тен с добра покривност и полу-матова фомула. Има добра издръжливост. За моята суха кожа е твърде матиращ обаче. Използвала съм малко от него, но все пак по-голямото количество е налично.

Ревю на продукта:тук

Цена: 10 лв.

Оригинална цена: 20 лв.


Wycon мус сенки с метален/перлен блясък

Изключително трайни сенки за очи, на практика водоустойчиви. Имат отлична пигментация и са лесни за нанасяне. Цветът обаче не ми пасна обаче, тъй като аз харесвам малко по-бронзови нюанси. Използвала съм ги няколко пъти, но не липсва голямо количество.

Ревю на продукта: тук

Цена: 7 лв.

Оригинална цена: 12 лв.


NARS - сатенено/матово червило в цвят Anita

Купих го неотдавна и доста се колебах дали да го включа, но сякаш просто не е моят цвят. Изключително лесно за нанасяне, изключителна пигментация, доста трайно. Цветът е неутрален, по-скоро към бежово-оранжевата гама. Използвала съм го 2-3 пъти, като повечето време съм го суочвала. Липсва съвсем минимално количество от него. Затваря се посредством магнитен механизъм и изглежда наистина чудесно.

Предлагам го заедно с кутийката, която пазя.

Ревю на продукта: тук

Цена: 37 лв. 35 лв.

Оригинална цена: около 55-60 лв.


Еssence - червило в розов цвят
(ЗАПАЗЕНО)

Има студен подтон и цветът е интересен. Използвала съм го броени пъти и е почти ново. На снимката се вижда, че е напълно в срок на годност.

Цена: 4 лв.


Avon Luxe - черна спирала за обем
(ЗАПАЗЕНА)

Спиралата е нова, само отворена, но не е използвана нито веднъж. От луксозната серия на марката е - Luxe. Четката е стандартна, с фибри, не е гумена. Предлагам спиралата заедно с кутийката.

Цена: 7 лв.

Оригинална цена: 20 лв.


Сенки в магнитни рефили на Lollipop cosmetics
(ЗАПАЗЕНИ)

Предлагам тези два топли цвята. Сенките са изключително фини на допир и се нанасят лесно. Пигментацията е средна, но позволяват наслояване. Опаковката е купувана отделно, но ги предагам заедно. Затваря се посредством магнитен механизъм. Сенките са използвани не повече от 3 пъти, не липсва почти никакво количество.

Ревю на продукта: тук

Цена: 3 лв./бр или 5 лв за двете.


Еssence - прасковен руж Summer dreaming
(ЗАПАЗЕН)
Изключително качествен продукт в много свеж цвят. Използвала съм го 2-3 пъти, но попринцип не използвам руж, затова предпочитам да намери нов собственик, който да му се радва, защото определено си заслужава.

Ревю на продукта: тук

Цена: 3 лв. 2 лв.


Golden Rose - матово червило в цвят 02
(ЗАПАЗЕНО)

Много добра, бих казала дори отлична пигментация. Матовите формули обаче не са това, към което посягам най-често. Цветът обаче е наистина красив и наситен.

Цена: 1,50 лв.


Wet n Wild - матово червило в In the flesh

Най-обичаното червило на марката в световен мащаб. Червилото е изключително трайно, с матова формула, пигментацията е отлична. Използвала съм го не повече от 2 пъти обаче, тъй като не е точно моят цвят. В неутралната, бежова гама е. Както вече споменах обаче, матовата формула не е тази, към която посягам всеки ден.

Забележка: Капачето е малко пукнато, нямам представа как, тъй като го съхранявам в акрилен органайзер.

Ревю на продукта: тук

Цена: 5 лв.

Оригинална цена: 8 лв.


MUA палитра сенки, двойник на Urban Decay Naked
(ЗАПАЗЕНА)

Палитрата е съхранявана добре и е годна за употреба. Не е използвана много, предимно някои от нюансите. Има и такива, които изобщо не са използвани, само пробвани. На снимките се надявам да се вижда ясно.

Цена: 4,50 лв. (8 лв. за двете палитри - MUA и VIVO)


Vivo - палитра двойник на Urban Decay Naked
(ЗАПАЗЕНА)

Както и палитрата на MUA, тази палитра също е съхранявана отлично и годна за употреба. Имам обаче толкова много подобни нюанси и реално не понягам към нито една от двете палитри. Вижда се, че са използвани предимно два нюанса, останалите са почти недокоснати.

Цена: 4,50 лв. (8 лв. за двете палитри - MUA и VIVO)


Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •