четвъртък, 4 февруари 2016 г.

Big Beauty Haul 2016 ( Skin & hair care + more )

Здравейте. В днешната публикация ще ви покажа новите си придобивки от последните месеци. Този път се постарах покупките ми да бъдат насочени към грижа за кожата/косата и по-малко към декоративната козметика и се радвам, че успях! Ако искате да научите първите ми впечатления от продуктите, както и повече подробности, продължете надолу.


Както вече споменах, грижата за кожата до преди няколко месеца не ми беше чак такъв приоритет и не бях в търсене на нови и нови продукти. Това се промени обаче с настъпването на зимата и други фактори, които направиха кожата ми още по-суха и дехидратирана и почти нищо не беше в състояние да и помогне. Затова започнах да се интересувам все повече и повече от продуктите, свързани с грижа за кожата. Част от тях вече сте виждали:
Тук • | • Тук • | • Тук • Всички са чяст от бялата ми козметика. Първо една обща снимка, а след това и по категории.


• ОЧИ & ДЕКОРАТИВНА КОЗМЕТИКА 


Мицеларна вода на Гарниер - безспорно най-използваната от мен мицеларна вода. Харесвам я наравно с Биодерма, но за мен тази е по-бюджетният и вариант и ми върши същата работа в общи линии.

Двуфазен дегримьор на Гарниер - продукт, чиято покупка дълго отлагах, тъй като все още имам този на Клиник. Накрая обаче реших да го пробвам и не съжалявам. С лекота премахва дори водоустойчивата ми очна линия.

Спирала Maybelline Lash Sensentional - вече сподилих снимка на миглите ми след първото използване на тази спирала и останах повече от очарована. Възможно е дори да стане новата ми любима спирала и да измести дори дългогодишния ми любимец, но ще видим. Сваля се лесно, издържа дълго и за момента нямам никакви забележки към нея.

Околоочен крем Avon Anew Nutri Advance - този крем беше пуснат едва преди няколко дни на нашия пазар, но аз нямаше как веднага да не го изпробвам. От дълго време търся околоочен крем, който да хидратира. Е, първите ми впечатления от този са, че е много подходящ за зимата, за сухи кожи или вечерна грижа - богата и плътна консистенция.

• ГРИЖА ЗА КОЖАТА 


Avon пяна за вана с шоколад и портокал - е, за мое учудване, ароматът е точно на натурален шоколад с подтокал, не се усеща химично. Аз използвам подобни продукти като душ гел, защото ароматът им се задържа за по-дълго върху кожата. След използването на тази пяна обаче, аромата малко се изменя. Като цяло е ок, но със сигурност има други аромати, които много повече ми допадат от този.

Крем за ръце Avon за много суха кожа - приятен крем, който за мен е на основата на глицерин и на мен лично ми прилича на вазелин. Консисенцията е гъста и прозрачна. За момента нямам изградени трайни впечатления, но омекотява до голяма степен и попива сравнително бързо.

Нахткерцен балсам на Д-р Тайс - отново дългогодишен мой любимец, без който никога не оставам. Деликатен, хидратиращ. Понякога го използвам и като околоочен крем и не съм имала проблем. Попива бързо и не оставя мазен филм върху кожата. Подходящ е и за деца и съставът му е чудесен!

Avon лосион за тяло с магадамия за суха кожа - още с първото използване се влюбих в този лосион! Попринцип кремовете за тяло от серията Skin so soft които аз имам са с доста тежки и дори неприятни аромати, но пък хидратират добре. Реших да дам шанс на този лосион не само заради по-удобната и хигиенична опаковка, но и заради предназначение и не съжалявам дори за миг. Изключително приятен и ненатрапчив аромат, попива бързо и хидратира чудесно.

Крем за суха кожа Avon  - увиресален и много богат крем, който хидратира изключително сухите участъци - пети, колена, лакти и каквото още искате. Любим крем, който си струва всяка стотинка!

Балсам за устни Avon Care - по описание е с подобрена формула. Определено има промяна във формулата. Старият имаше макар и минимален аромат, а нанесен беше почти матов, което пък го правеше идеална основа за червила. Подозирам, че консистенцията му наподобява EOS балсамите по това, което съм чела. Този е по-мазен и оставя лъскав филм, хидратира добре. За цената му съм доволна.

• HAIR CARE 


Сух шампоан на Batiste - спряла съм не на този аромат и това си е. Това е поредния сух шампоан, който купувам. Ревю за него сте виждали • Тук •  и за него мога да кажа само едно: любим, любим, любим! Незаменим и полезен!

Четка за кожа Tangle Teezer - тук вероятно ще изненадам както вас, така и себе си. Да, най-накрая реших да видя за какво е цялата тази истерия покрай тази четка и се спрях на варианта Salon Elite /а не стандартния/. Повече подробности за четката ще ви разкажа в отделно ревю съвсем скоро. Цветът, който избрах е Blue Blush. Заложих на актуалната комбинация от розово и синьо /макар да не е точно розов кварц и серенити/, бях в настроение за нещо цветно и свежо. 

• ПАРФЮМИ И ДРУГИ 


Avon лак в цвят Naked Truth - от известно време съм на нюд вълна, що се отнася до лаковете и не само и реших да пробвам този. Формулата не ми допада особено, съхне бавно, но цветът е чудесен. На различна светлина изглежда по-бежав или по-розовеещ. За моят цвят кожа е идеалният нюд. 

Avon спрей за тяло с ванилия и сандалово дърво - разкошен аромат! Сладникъв, леко ориенталски - "right up in my alley". За съжаление, трайността е изключително ниска върху моята кожа. Някъде в порядъка 15 - 30 мин., след което аромата става значително по-слаб. Въпреки всичко обаче, бих взела отново заради изключително любимата ми комбинация от ванилия и сандалово дърво, както се оказа. 

Avon Aqua, тоалетна вода - тук обаче бях изненадана. Тоалетната вода е с доста по-голяма трайност от други парфюми, които съм имала на бранда. Признавам си обаче, тази тоалетна вода взех само и единствено заради опаковката - не е ли красива? Като аромат  - летен, има някаква солена и цитрусова нотка. В общи линии не ми допада особено, но аз не съм и очаквала, защото както стана ясно, си падам по по-сладникави аромати. Въпреки всичко обаче ще си го ползвам с удоволствие през пролетните и летните месеци.

А вие имате ли някой/някои от тези продукти? Кои бихте пробвали? От кои сте доволни?


Follow me:
            

4 коментара:

  1. Тоалетната вода Avon Aqua е страхотна! Спрейчетата наистина не са трайни и аз ги пръскам и по дрехите - там поне се задържат повече :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дам, но за тази цена не може и да се очаква повече от спрейовете :)

      Изтриване
    2. Разбира се, за цената си са си супер особено и при такъв богат избор от различни аромати :)

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •