вторник, 30 януари 2018 г.

Labello | Vanilla & Buttercream lip balm

Здравейте! В този изключително и нетипично топъл ден за януари, ще споделя мнението си за едно балсамче за устни на Labello - Vanila & buttercream, което взех преди около два месеца и което за момента е единствения балсам за устни, който използвам.


Ако правилно съм проучила, Labello е дъщерна марка на Nivea. Не мога да гарантирам тази информация, но това е което аз знам. Балсамите на Nivea съдържат парафин, който някак не хидратира достатъчно устните ми. Това балсамче обаче взех, защото обожавам ванилията. Купих го от enzo.bg  и не съм сигурна, че се предлага по дрогериите у нас. 


Опаковка: Стандартна за повечето балсами. Пластмасова и напълно изчистена като дизайн, но достатъчно функционална и стабилна, за да не се пукне или счупи, при носене на път. В случая е в този приятен, жълт цвят, заради разновидността на конкретния балсам (в случая - ванилия).




Цвят: Няма такъв. Първоначално, когато го нанесете върху устните придава лек, гланцов финиш, но реално е напълно безцветен. Няма и слънцезащитен фактор.

Аромат: Много особен. Усеща се аромата на ванилия, който е много лек и деликатен, но се усеща и някаква по-тежка нотка, предполагам това е т.нар. "buttercream", който придава една плътност и "тежест" на аромата. Той обаче е доста слаб и не се задържа за дълго след нанасяне. 



Количеството е 4,8 гр., което е доста и е по-скоро стандартно за повечето балсами за устни в стик форма. За два месеца ежедневно използване съм изхабила не повече от половин сантиметър от продукта.



Колкото до ефекта  - макар нанесено да има лек гланцов завършек, който бързо изчезва, балсамът се усеща изключително немазен и лек върху устните, почти матов. Това го прави идеална основа под червило. Изобщо не е мазен и тежък и не се разтича по устните. 


Може да видите и какъв е състава, в който не видях да присъства парафин. Но за всеки случай, съм снимала подробно всички съставки, ако се интересувате.


Заключение: Този балсам ми хареса много. Може би ако имате екстремно напукани устни няма да ви е достатъчен, но за бюджетен, ежедневен балсам смятам, че е много хубав и може би дори бих го взела отново, след като го изхабя.

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •