вторник, 19 декември 2017 г.

Kawaii Box | November 2017 Unboxing + Giveaway

Няма как ако следите блога ми вече да не сте чували за Kawaii Box - кутия, пълна с всякакви азиатски джунджурии. Това не е първата кутия, на която правя разопаковане, за да видим какво се крие вътре. Знаете, че в тази кутия, всичко е на принципа на изненадата - не знаете какво точно ще ви се падне, макар някои от нещата да се повтарят във всяка кутия. Ако искате да видите какво се криеше в ноемврийската кутия, може да надникнете заедно с мен.


Смятам, че в сравнение с първите кутии Kawaii които получавах има доста голяма разлика. Преди, самата картичка беше ръчно написана, което беше доста симпатично. Но разбираемо, с разрастването на потребителите им, това би било доста по-трудоемко. В първите кутии, нещата вътре бяха минимум 10, понякога дори 12. Сега, в тази конкретна кутия, те бяха едва осем, като едното по традиция е нещо за хапване, което всъщност намалява бройката до едва 7. Във всяка кутия присъства химикалка, стикери, някаква плюшена играчка. Останалите неща не биха могли да бъдат предвидени с точност. Като цяло обаче, кутията не е лоша, особено ако е за подарък на дете. Със сигурност понякога има доста симпатични неща. В сайта на Kawaii Box може да погледнете каква е цената и евентуално абонамента на кутията. От Kawaii се свързаха с мен, за да попитат дали бих желала да направя ревю на тази кутия, но както предполагате, тази публикация не е спонсорирана по никакъв начин и не получавам никакви облаги от писането и, освен самата кутия. 


Доставката винаги е безплатна и пристига в пощенския клон, а не в митницата, за разлика от други подобни азиатски кутии. С Kawaii Box никога не съм имала проблем, що се отнася до получаване на пратката, както ми се служи с друг подобен китайски сайт, където се наложи да ходя до митницата, за да откажа пратка, защото сумата за получаването и беше просто безумна. Затова, може да сте сигурни, че няма да се наложи да се разкарвате до митницата, за да получите своята кутия. Ако пък сте харесали само 1-2 неща и не искате да плащате за цялата кутия или пък не си падате по момента на изненадата, включително, и ако искате сами да изберете разцветката на продукта, който искате да получите, моят съвет е направо да поръчате от сайта на Blippo. Там можете да изберете индивидуални неща и доставката също е безплатна. 


Let's Go Mini Notebook

• Тефтерче - първото нещо, което ще покажа е тефтерчето. Измислено е доста практично, тъй като има калъф и химикалка към него. Чудесно е за бързо реагиране, ако носите с вас навън и ви трябва нещо под ръка, което да запишете. А прозрачния калъф би предпазил тефтера от евентуално намокряне или измачкване. Химикалката също се закрепя към самия тефтер. Листата на разграфени. Дизайнът на корицата също е симпатичен. А пък и смятам, че още един тефтер никога не е излишен и винаги може да влезе в употреба. 



Techi Techi Gomarachi Plush

• Плюшена играчка - този път, в кутията беше поместен този доста голям плюшен тюлен (?). Това е и причината в кутията да има по-малко предмети от обикновено. Тази играчка е двойно по-голяма от стандартните, които обикновено слагат в кутиите. Има няколко различни разновидности, включително и мини вариант. Този, доколкото си спомням, беше около 11 лв. Голям е около 15-20 см., мек и много симпатичен на вид. Би бил идеален дори за по-малки деца, тъй като няма някакви малки части, които могат да се погълнат или някакви остри ъгли по него. Всъщност, това е и любимият ми предмет от цялата кутия и дори да вземете само него смятам, че си заслужава. 



Kanahei Soft String Bag

• Плюшена торбичка - торбичката е платнена и както изглежда и по снимките е много, много мека. Сравнително голяма е. Би побрала например плюшения тюлен или нещо със сходен размер. Платът е сравнително дебел и плътен и това, че е мек на допир ми допада. Ярко жълтият цвят носи известно настроение.



Harajuku Food Clips

• Щипки за храна - доста странен и нестандартен продукт. Но определено смятам, че е практичен и ще влезе в употреба. Щипките са доста малки, но приложението им е ясно така или иначе. Симпатични са на външен вид и се предлагат в няколко разновидности, но на мен се падна именно този. Всъщност, по описание това следва да са нещо като фибички, щипки за коса, но честно казано за мен е повече от ясно, че предназначението им е друго.


Rain Boot Ink Pen

• Черен тънкописец - и по традиция, в тази кутия също присъства химикалка. Най-често са черни тънкописци, които пишат много добре. Понякога са и цветни. Конкретно този тънкописец е син, а капачето е под формата на ботуш. Интересна закачка. Интересното е, че самия писец също има съвсем микроскопично, гумено капаче, за да не се разтече мастило. Не бях виждала подобно нещо до момента.


Twinkle Jewel Seal Deco Diamonds

• Релефни стикери под формата на сърца - сами виждате, какво представляват тези стикери. Лепилото им не е особено силно, имайте го в предвид. Попринцип съм виждала подобни стикери да се залепват дори върху телефони и калъфи за телефони. Може да ги използвате както вие прецените. Самите те са пластмасови и доста релефни и изглеждат симпатично.


Gudetama Sticker Set

• Стикери - още едни стикери, този път абсолютно плоски. Предполагам, че са част от някакво аниме, честно казано до момента не съм виждала подобни анимационни персонажи. 


Kasugai Chibi Vege Ramune Candies

• Храна - и на последно място поставям и снимка на нещото за хапване, което присъства във всяка кутия. Честно казано, почти никога не консумирам тези бонбони/снаксове и т.н.. Просто не са по мой вкус. Но пък винаги ги опитвам, за да мога да ви разкажа по нещо за тях. В случая,това за плодови бонбони, които са доста трошливи и буквално се разпадат, докато ги ядете. Единия вкус беше праскова или кайсия, другият може би ягода. Както казах, не са точно по мой вкус.


GIVEAWAY

Както обикновено, вие също имате възможността да спечелите една кутия за себе си. Колкото повече опции изпълните, толкова по-голям шанс. :) Имате две седмици, за да се включите в играта.

Toni's Beauty Nook Kawaii Box Giveaway

Е, това се криеше в ноемврийската кутия Kawaii Box. Някога поръчвали ли сте тази кутия? Харесахте ли нещо от нещата, които са в кутията? А бихте ли поръчали за вас или ваши познати тази кутия?
Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •