сряда, 27 септември 2017 г.

Nivea | Cellular Anti-age - Intensive Cure Hyaluron

Здравейте. Време е да споделя мнението си за един сравнително нов продукт. Това е Nivea Cellular Intensive Hyaluron-  седем дневна терапия под формата на 5 мл. ампула, която е с най-високата концентрация на хиалурон, но единствено сред продуктите на марката. Всъщност вече тествам този серум повече от седмица и мога да споделя окончателното си мнение.


Взех тази ампула, защото исках да видя дали мимическите ми бръчици ще се повлияят поне минимално. Тъй като ампулата представлява серум със силна концентрация на хиалурон, със сигурност е продукт, който привлече вниманието си и това е причината да я взема. Не знам дали се продава у нас все още, аз я закупих онлайн от enzo.bg 


По описание на производителите: "Ампула с хиалурон за интензивна хидратация. Съдържа най-висока концентрация на хиалуронова киселина. Тя е естествен компонент на кожата, който има доказано силен хидратиращ ефект. Учените от изследователския център на Nivea използват хиалуронова киселина, която прониква лесно в кожата. Формулата ускорява процеса на обновяване на клетките; интензивно хидратира за сияен вид на кожата; мигновено прави кожата по-гладка. 
Употреба: нанасяйте количество колкото грахово зърно сутрин и вечер преди дневен или нощен крем. Разклатете добре преди употреба. Формулата се абсорбира бързо и има приятен аромат. Нанасяйте на цялото лице или на конкретни зони (мимически бръчки). Ампулата може да се затваря и използва многократно. Съдържанието на една ампула е достатъчно за една седмица. Препоръчваме поне един курс на приложение с ампулата Nivea Cellular месечно."


Опаковка: Както сами виждате, серума е поместен в наистина миниатюрна пластмасова ампула, която може да се използва многократно. Количеството е 5 мл., което е доста малко. Аз лично използвам може би по-малко от препоръчаното количество, тъй като нанасям серума единствено върху няколкото мимически бръчици, които имам. Ампулата е много компактна и лесна за съхранение. Също така, тъй като опаковката е сравнително твърда, понякога е малко трудно да се извади определено количество от серума, затова съвета ми е да разклатите много добре и да наведете надолу ампулата. Не би следвало да има проблем след това.



Аромат: Да, има типичният аромат за продуктите на Nivea, който в случая е сравнително силен и интензивен и се усеща за известно време и след нанасяне. Въпреки това е приятен и на мен лично не ми пречи по никакъв начин.


Формула: Конситенцията не е от най-течните, но все пак това е серум. Изглежда по-скоро млечно бял на цвят и не е толкова прозрачен. Разнася се много бързо по кожата и попива доста бързо. Не оставя лепкаво усещане след това. Аз лично предпочитам да нанасям върху лицето си директно от ампулата, тъй като по този начин освен по-прецизно, не хабя и излишно количество от и без това малкото такова. Заради апликатора, нанасянето може да е съвсем концентрирано, което много ми харесва.



Ефект: Смятам, че определено хидратира добре местата, където нанасям от серума. Непосредствено след нанасяне, кожата определено изглежда значително по-добре. Не видях обаче някакъв по-специфичен и дълготраен ефект относно намаляване и редуциране на мимическите бръчици. Никъде не успях да открия информация точно колко процента и в какво количество е наличният хиалурон в ампулата, но може би трябва да се използва като терапия наистина всеки месец, за да има по-видим ефект. Аз използвам ампулата от 13-ти септември (вечерта), като обикновено нанасям сутрин и вечер. Случвало се е да пропусна 1-2 пъти, но като цяло съм доста постоянна. Към днешна дата, все още имам налично количество от продукта, защото използвам пестеливо, а не върху цялото лице. Вече мина доста повече от седмица. 


Състав: Aqua, Cyclomethicone, Glycerin, Lauroyl Lysine, Methylpropanediol, Glycine Soja Germ Extract, Arginine HCL, Sodium Hyaluronate, Dimethiconol, Sodium Polyacrylate, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Parfum

Снимки: интернет
Заключение: За сравнително скромната си цена от около 7 лв. ампулата ми хареса. Не видях голям резултат относно намаляване на бръчиците, но пък хидратира добре. Може би бих взела още веднъж от нея, за да бъда напълно сигурна в мнението си. Не знам колко точно хиалурон се съдържа в серума, но мисля, че ако тази ампула беше под формата на серум от 30 мл. например, със сигурност щеше да е добра идея.

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •