четвъртък, 3 август 2017 г.

(ЗАТВОРЕН) 🎁 GIVEAWAY 🎁 | Essence & Toni's Beauty Nook

Отново дойде време за раздаване на подаръци! Този път, с Essence подаряваме един летен, тропически и озаряващ визията, козметичен комплект, част от който е и звездата на най-новата им лимитирана серия - прекрасният хайлайтър, спряган за двойник на таза популярния The Balm - Mary Lou-Manizer. Всички подробности за участие в играта, може да откриете по-надолу в публикацията. А за тези от вас, за които козметиката е истинска страст и хоби, ще има и по-детайлни снимки и описание на продуктите.


В последния летен месец от годината, по повод моя рожден ден (който беше преди два дни), с Essence решихме да зарадваме някой от вас с един прекрасен, козметичен комплект от тяхната най-нова и лимитирана, тропическа серия: "Cubanita". Освен от тази серия обаче, присъстват и няколко продукта от предишни техни лимитирани серии, както и един от актуалната колекция "Blue jeans". Всички продукти са подбрани така, че да бъдат перфектни за един свеж, летен грим. Какво представлява идеалният летен грим? Лек, озаряващ, водоустойчив. Такива са и продуктите, които има шанса да спечели един/една от вас, последователите на блога.


Комплектът включва осем продукта. Пет от тях са от колекцията "Cubanita", а останалите три са от други лимитирани колекции: "Blue jeans"; "Beauty angels"; "Blossom dreams"



- ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ -

1. Да харесате страницата на блога: • Toni's Beauty Nook 

2. Да харесате страницата на: Essence Cosmetics

3. Да харесате и споделите снимката с играта (задължително публично), за да научат повече хора за нея. (линк тук)

4. Да тагнете свои приятелки и/или да споделите като коментар: има ли продукт, който сте закупили, след като сте прочели ревю за него в блога ми; също така споделете кои са любимите ви продукти от Essence.

Срок на играта: 3 август 2017 - 17 август 2017 (вкл.) Всички правила ще бъдат описани подробно и във facebook страницата ми (вижте тук)Само тези от вас, които са изпълнили всички условия, ще имат шанса да спечелят този прекрасен, козметичен комплект. Печелившият ще бъде изтеглен на случаен принцип, а наградата му ще бъде изпратена по Еконт. Всички продукти са любезно предоставени от Essence Bulgaria.
_________________________________________________________________________________________________________

А сега за тези от вас, които се интересуват по-детайлно от продуктите, както стана и при предишния "giveaway", ще покажа всеки продукт по отделно и ще го опиша с няколко думи. Серията "Cubanita" може да откриете в драгерия ДМ. Аз самата смятам да си взема хайлайтъра, който е включен в подаръчния комплект, тъй като изглежда (и ухае) страхотно и много лятно. Предполагам няма смисъл да казвам, но все пак съм длъжна - всички продукти в подаръчния комплект са чисто нови, не са пробвани или суочване.

Започвам първо с най-новата серия: "Cubanita"


Козметична чантичка - "la banana cubana"

Много симпатична чантичка, която е платнена. Слогана също е много забавен и ми напомня на добре познатата на повечето от вас песен: "Livin' La Vida Loca". Чантичката изглежда малка, но вътре бяха събрани почти всички, ако не и всички продукти от играта. Цената е 6, 59 лв.



Джъмбо хайлайтър - "mi corazón"

Несъмнено, това е звездата на цялата лимитирана серия. Този страхотен хайлайтър, който е спряган навсякъде за двойник на таза популярната Г-ца Мери на The Balm, определено изглежда сходно, поне в рефила. Хайлайтърът има приятен тропически аромат, който би следвало да е на кокос. Много ми напомня, а може би дори е идентичен с аромата на тропическия сух шампоан на Batiste. Също така, този хайлайтър наистина е огромен - цели 20 гр., което го прави идеален за използване и върху тялото. Цената му е 8, 39 лв.





Цветът е страхотен - светло-златист. За момента не мога да го сравня с хайлайтъра на The Balm, но ако си взема един лично за мен, със сигурност ще направя сравнение. По ревюта, които съм гледала, цветовете са напълно идентични, като хайлайтърът на Essence е една идея по-златист и не е с чак толкова метален финиш, но определено е много пигментиран. Ако се чудите за чие ревю говоря, може да погледнете по-детайлно тук. Щампата на рефила също е много лятна и симпатична, много различна от повечето подобни продукти, които съм виждала. Смятам, че този хайлайтър си е попадение и смятам да го купя и лично за себе си. 




Мастило за вежди под формата на къшън - "carribean brows"

Доста интересен продукт. Гъбичка, напоена с мастило. В сайта на марката пише, че се предлага в един универсален цвят. Колкото повече наслоявате - толкова по-тъмен става. Също така в други ревюта прочетох, че е изключително траен и водоустойчив продукт до степен, в която е дори труден за премахване. Това обаче го прави идеалното решение, когато ви е необходим наистина водоустойчив грим, който да се задържи в продължение на часове, може би дори повече. Цената на продукта е 6, 19 лв.



Двустранна четка за вежди - "¡buena vista, baby!"

Мастилото за вежди би трябвало да се нанася с тази четчица. От едната страна е скосена и следва да е за нанасяне на продукта, а от другата представлява четка за разресване и подреждане на веждите. Напълно стандартна четка, която изглежда много симпатично. Основата и е пластмасова и прозрачна, с щампа на листа. Същият дизайн, какъвто е и на стейна за устни, който ще видите по-надолу. Цената и е 5,49 лв.


Стейн за устни - "bienvenida a palm beach"

Този балсам-стейн е от онези продукти за устни, които засилвам цвета си, в зависимост от PH-то на кожата. В общи линии, чрез затоплянето им, цветът става все по-ярък и се задържа за дълго. Много ми напомня на стейна на Catrice, но този изглежда доста по-ярко цикламен от него. Има много приятен аромат, който ми напомня на нещо ванилово. Опаковката също изглежда много добре и се затваря плътно. Според мен е чудесно решение, когато искате да носите нещо свежо и цветно на плажа или под червило. Цената му е 4, 99 лв.




Озаряващ гел-крем за лице - "I don't care cause I'm flawless!"

Отначало помислих, че това е един от онези течни строубинг кремове, но след като прочетох повече установих, че по-скоро е гел-крем основа под фон дьо тен, с фин блясък. Ако имате кожа, която няма нужда от прикриване на недостатъци, този озаряващ крем ще ви е достатъчен. В другият случай, би бил подходящ като основа за грим. Той е от също новата лимитарана колекция на марката: "hip girls wear blue jeans". Много интересен продукт, който е и в симпатична и семпла опаковка. Цената му е 7, 69 лв.



Коректор стик - "on my covering mission"

Този коректор е от серията: "little beauty angels". Цветът е сравнително тъмен, което го прави подходящ за по-тъмна от моята кожа. По това, което прочетох за него, следва да се използва като традиционен коректор - за прикриване на несъвършенства по кожата. Количеството, което е в стика може да видите на снимките по-надолу. Цената му е 5,49 лв.



Четка за хайлайтър и руж - "the whisper of spring"

И последно, но далеч не и по важност, това е четка от тяхната пролетна колекция: "blossom dreams". Тя изглежда изключително симпатично и би била идеална освен за хайлайтър и руж, по мое мнение и за контуриране на носа. Изглежда, сякаш не е много мека, но ви гарантирам, че синтетичните и косъмчета са много, много меки и копринени. Също така външият и вид е свеж. Тъй като не е много голяма би била подходяща и за носене на път. Цената и е 6,19 лв.



Това бяха всички продукти, които са включени в играта. Имате точно две седмици, за да се включите. Пожелавам успех на всички!

Follow me:
            

* Всички продукти са предоставени от Essence, за което им благодаря.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •