сряда, 15 март 2017 г.

L'Oréal | Lumi Liquid Glow Illuminator - Icy Glow

Здравейте! За днес съм ви подготвила ревю на един продукт, за който бях много развълнувана, когато видях, че вече се предлага у нас (поне онлайн). Това е така обичаният течен хайлайтър на L'oréal Liquid Glow Illuminator в най-светлият предлаган цвят. Когато стане дума за хайлайтъри в светли цветове, това е моята слабост, поне през последната година. Повече подробности за този интересен продукт може да прочетете по-надолу.

loreal lumi liquid Illuminator icy glow

В последно време, дрогерийните хайлайтъри вдигнаха изключително много качеството си. За съжаление, голяма част от тях обаче не се предлагат по нашите дрогерии, неясно защо. Един от първите течни хайлайтъри беше този на NYX, за който вече сте виждали ревю. Колкото и да го харесвам обаче, винаги съм искала хайлайтър, който да има единствено сатенен/метален отблясък и да е без никакви частици. След това от Loreal пуснаха тяхна версия на течните хайлайтъри, част от които е и този, обект на днешното ревю. А буквално преди няколко месеца и от Maybelline пуснаха течен озарител, който е може би с най-метален и наситен финиш от всички и който за момента обаче не се предлага по нашите сайтове, доколкото знам. Хайлайтъра на Loreal съвсем случайно открих в сайта, от който знате, че поръчвам често • enzo.bg • където доста дълго време се предлагаше единствено в по-тъмния златист цвят. И когато видях, че вече го има и в светлият и просто идеален за светла кожа цвят Icy Glow го поръчах буквално на следващия ден.

loreal lumi liquid Illuminator icy glow

Опаковка: За разлика от хайлайтъра на Nyx (който е едва 18 мл.), този на Loreal е 30 мл., което e почти двойно. Опаковката му е много симпатична, перлено розова тубичка, през която е възможно да изкарате и съвсем малко количество от продукта. Има разлика между европейската и американската версия на хайлайтъра, що се отнася до опаковката. При американската версия, тубичката наподобява тази на Nyx - значително по-широка и плоска, докато европейската е както виждате издължена и по-кръгла. Всъщност е компактна и удобна за съхранение и визуално изглежда много добре. Цветът и подсказва и за цветът на продукта вътре.

loreal lumi liquid Illuminator icy glow

Цвят: Icy Glow, както всъщност говори и самото му име е много бледо розов хайлайтър със силен перлен, почти метален отблясък. Нанесен обаче, розовата нотка изчезва и остава перлено бял цвят, който е просто идеален за светла и порцеланова кожа. Много ми харесва, че интензивността може да се надгражда. Ако се сложи съвсем малко, стои съвсем естествено и почти незабележимо. Ако се сложи повечко обаче, както направих за целта на снимките, които ще видите по-надолу, металния отблясък е много, много силен и осезаем. Под определен ъгъл на светлината изглежда наистина красиво. Ако харесвате перлено белите хайлайтъри, силно ви препоръчвам този.

loreal lumi liquid Illuminator icy glow

Формула: Бих казала, че макар да се води течен хайлайтър, той е по-скоро с гъста консистенция, наподобяваща мус. Разнася се изключително лесно обаче, като предпочитан от мен начин е с пръсти. Ефекта с четка не е така забележим, докато с пръсти може да контролирате идеално количеството. След като засъхне е траен, но не бих казала водоустойчив. Заради по-гъстата му консистенция е възможно да изкарате от опаковката и съвсем минимално количество, което обаче ще даде необходимият ефект. В хайлайтъра няма никакви брокатени частици, което много ми харесва. Когато се сложи върху фон дьо тен, изисква повече наслояване на цвета/блясъка, отколкото би било нанесен направо върху кожата, но това е валидно за абсолютно всички течни хайлайтъри. Нанесен с гъбичка, бих казала, че не е най-удачният вариант, тъй като е по-трудно да се постигне наситен блясък. Успявам да постигна равномерност на цвета с този хайлайтър, което също много ми харесва. Също така не улавям да е ароматизиран, още едно предимство.

loreal lumi liquid Illuminator icy glow

Тук може да видите как изглежда на суоч върху ръка. Виждате, че при повече надграждане на продукта може да се постигне и много метален финиш, ако това е ефект, който търсите.

loreal lumi liquid Illuminator icy glow

На снимката отдолу може да видите и как изглежда нанесен върху скулите. На първия ред, специално добавих снимка на чиста кожа, без никаква база или крем, както и нанесено съвсем малко количество от продукта и колко естествено изглеждащ блясък може да се постигне. На втория ред виждате вече надграден цвят и интензивност.

loreal lumi liquid Illuminator icy glow

И реших да добавя още няколко снимки, които са на слънчева светлина и разкриват почти пълния блясък на продукта. На живо, интензивността е една идея по-силна, но все пак смятам, че успях да уловя максимално точно ефектът, който се постига с този хайлайтър и може да добиете представа.

loreal lumi liquid Illuminator icy glow

Заключение: Останах изключително доволна от този хайлайтър. Покрива изцяло очакванията ми. Количеството му е доста, ефекта може да бъде както много естествен, така и много интензивен и метален. Нанасянето е много лесно и също. Не на последно място - пред златистите хайлайтъри, аз лично предпочитам перлено белите нюанси, защото смятам, че пасват по-добре на тена ми и няма опасност да стоят просто като една жълта/златна линия. Всъщност в случая няма нещо, което да не ми допада в този продукт и горещо ви го препоръчвам!

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •