четвъртък, 5 януари 2017 г.

Blippo (Kawaii) box unboxing + GIVEAWAY

Здравейте! Тъй като новата година е все още в самото си начало, за днес съм ви подготвила нещо забавно и различно. Знаете, че харесвам кутиите с всякакви симпатични нещица на Kawaii Box, за които съм говорила доста пъти. Днес, освен разопаковане на мини кутия от онлайн магазина Blippo ще има и малък giveaway, в който вие също имате възможност да спечелите нещо. Ако ви е интересно да видите какво се предлага в сайта и какво и как може да спечелите и вие, продължете да четете.


Вероятно вече знаете за Kawaii box, но нека все пак разясня с няколко думи. Това е ежемесечна кутия, за която се абонирате и получавате 10 - 12 сладурски предмета от Корея и Япония. Има обаче вариант и вместо цяла кутия, за закупите отделни неща от онлайн магазина им Blippo, където освен безплатна доставка до България и по цял свят, може да изберете сами цветът на предмета, който искате да вземете. Кутията Kawaii е на принципа на изненадата и там не може да предвидите и изберете нито една разцветка на нещата, които получавате. Това е най-голямото предимство на Blippo - сами избирате кое и какво да вземете, като цените също се виждат обърнати в нашата валута. 


И така, както споменах, преди време от Blippo ми предложиха да избера няколко неща, които да ви покажа и се спрях на следните:


Супер симпатично плюшено зайче, което освен чудесен подарък за деца (и не само) е наистина много сполучливо направено. Много меко и има симпатични детайли, като например дори типичната заешка опашка. Предлага се в 4 цвята - бяло, сиво, розово и кяфяво/карамелено. Това е една от любимите ми плюшени играчки, които съм получавала от Kawaii кутиите.




Избрах това портмоне за монети най-вече заради симпатичната рисунка на момичето. Обожавам всякакви подобни стилизирани рисунки и тази ми се стори наистина очарователна. Предлага се в 8 варианта, като на всяка има различна рисунка на момиче, а освен това и цветовете на чантичките са различни. Отново би била идеална за подарък на малки госпожици. Беше ми изключително трудно да се спра на един единствен от осемте варианта, защото всичките са супер сладурски. На първата снимка може да видите как изглежда плата, от който е направено портмонето.




Обожавам всичко, което е с някакви звездни и небесни eлементи. Дали ще е wallpaper, копица на тефтер или дрехи, наистина не мога да устоя на подобна красота. Тефтерчето е малко, може би размер А5 и е с меки корици. Отвътре листата са жълтеникави и на редове. Тефтера изглежда стабилно направен и наистина е много красиво изглеждаш. Предлага се в 4 варианта, при които кориците върират малко цветово най-вече. И четирите варианта са страхотни, но този ми е най-любим.



Този тип портоменца за монети бяха много актуални преди време, но забелязах, че модата се завръща. Спрях се на това портмоне, защото изглежда супер симпатично. Не е точно мой стил, но за подарък би било идеално. Затваря се доста плътно. Предлага се в два цвята - зелено и червено. 


Плодови бонбонки

В кутията, изненадващо присъстваха и тези плодови бонбонки, като всяка от тях е с различен вкус и външен вид. Децата със сигурност биха им се раздали много. Освен това в пакетчето имаше доста от тях - може би 10-15 бр.


Всички неща в момента са намалени и цената им варира около 1 - 3 лв., което наистина е една добра цена за подобни сладурски предмети. Най-любими от всички показани са ми следните две неща: 


А сега остава да ви показа и нещата, които вие може да спечелите. Това са следните 3 сладурски предмета:


За да се включите в giveaway-а е нужно просто да използвате refflecopter приложението, което виждате отдолу. Колкото повече изпълнени условия имате - толкова по-голям шанс да спечелите.

a Rafflecopter giveaway
Победителят се избира на случаен принцип и се изтегля от Blippo, след което спечелилият трябва да се свърже с мен и да ми даде данни за доставка. След като ги изпратя на Blippo, победителят получава мейл с номер на пратката, за да може да я проследи. Обикновено доставката от сайта се извършва за около 2 седмици. Това е всичко. 
Пожелавам ви успех!

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •