сряда, 3 август 2016 г.

Oriflame | Love Nature Lip Balm - Strawberry

Здравейте. Първото ревю за месеца ще посветя на един много летен продукт - балсамчето за устни на Oriflame -  Love Nature Strawberry, който наистина има изкушаващ ягодов аромат.


От много време заглеждах тези балсами, но като цяло да се добера до продукти от каталожната козметика не е толкова лесно. За щастие обаче, точно тези балсами се предлагат в • enzo.bg • Балсамите са три вида - ягода, череша и малина, като всеки има различен цвят и аромат. Винаги когато избирам плодови балсами залагам на тези с ягода, защото аромата им ми допада най-много.


Опаковка: Балсамчето е в малко, пластмасово и леко бурканче, което е доста здраво. Попринцип този тип продукти не са много удобни за нанасяне, но ако харесвате всякакви малки, сладурски кутийки и бурканчета това не би било проблем. Грамажът е доста - цели 7 гр.


Формула: Гъста, но при допир с кожата се топи и придава много приятен глос финиш върху устните. Не зная точно как да опиша, но балсамчето разкрасява устните - не се наслоява във фините линии а придава цялостен гладък вид. Позволява известно наслояване на цвета и се задържа около час при мен.


Аромат: Много, много вкусен, ако мога да се изразя така. Ягодов, разбира се и е сравнително силен. Усеща се и след нанасяне, което много ми харесва!

Цвят: Нещо средно между прасковено и розово, нанасен на устните придава съвсем лек оттенък. Не бих казала, че може да се докара плътен цвят, но може да се наслои до средна покривност и стои естествено.


Състав: RICINUS COMMUNIS SEED OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LANOLIN, CERA ALBA, AROMA, HYDROGENATED CASTOR OIL, CANDELILLA CERA, POLYGLYCERYL-3 BEESWAX, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, SILICA, CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, PROPYLPARABEN, SACCHARIN, AQUA, GLYCERIN, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, FRAGARIA VESCA FRUIT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CI 77891, CI 15850, CI 19140


Ако търсите балсам с лек цвят и плодов, летен аромат ви ги препоръчвам. Според мен е идеален и за лек, ежедневен грим. Единствения минус (или плюс, зависи от вашата гледна точка) е опаковката, която не е особено удобна, когато сте навън например, но за мен това не е проблем.


Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •