сряда, 20 юли 2016 г.

Palmer's | Cocoa Formula - Firming Butter Q10

Здравейте. Явно напоследък съм на какаова вълна и реших да не бавя вторият продукт на Palmer's за който искам да ви споделя впечатленията си и както вчера обещах, затова ето го и ревюто. То ще е посветено на лосиона за тяло на марката Palmer's Firming Butter с Q10, който вече стана нарицателно за полезна и (подмладяваща?) съставка. Какво може да очаквате от продукта и за какво е предназначен ще научите по-надолу.


Във вчерашната публикация ви споделих мнението си за олиото за тяло с какао, а сега ще ви разясня всички подробности и за лосиона с какао, който всъщност беше първият продукт на марката който взех, разглеждайки какво се предлага от марката в • enzo.bg • 


Опаковка: Лосионът пристига в нестандартната разфасовка от 315мл. Тя има много удобна помпа, която първоначално изглежда по-прибрана, но след отключването и буквално изскача и аз лично не успях да я върна в първоначалния вид, предполагам това е замисълът. Въпреки това обаче може да се заключва, ако носите на път. При всяко положение този тип опаковки са много практични и удобни.

По описание от производителя: "Palmer's Firming Butter +Q10 - лосион за тяло след раждане с Q10+ с растително масло, колаген, еластин, вит. Е, жен-шен чисто какаово масло и Q10+, съчетани в специално разработена формула с цел подпомагане еластичността на кожата и нейното хидратиране, омекотяване и подхранване. Препоръчително е стягащият лосион за тяло да се използва след бременност или загуба на тегло."

Предназначение: Основното предназначение на продукта е да тонизира и укрепи/стегне кожата след промени в теглото като например след бременност или хранителен режим. Но дори и да нямате такъв проблем, това е лосион който е подхранващ и определено хидратира чудесно кожата. При редовна употреба бих казала, че ако не за стягане, то поне подхранва кожата в дълбочина и тя се усеща по-мека и добре изглеждаща.


Формула: Наистина чудесна и лесна за абсорбиране консистенция, която не е течна и не се разтича, но не е и като на масло за тяло, а по-скоро нещо средно между лосион и масло. Макар на пръв поглед лосионът да изглежда по-гъст, след нанасяне се разтапя по кожата и попива много бързо, но все пак позволява няколко минутно втриване и масажиране в кожата, което със сигурност би засилило ефекта на продукта. Не оставя лепкав и мазен филм след нанасяне.

Аромат: Второто най-хубаво нещо в лосиона е именно аромата, който е точно на какао. Попринцип аз не харесвам особено по-химичния какаов аромат, но при този лосион той наистина е напълно естествено какаов, което до голяма степен се дължи и на наличието му в съдържанието. Ако обичате какаото, то няма как да не заобичате и този продукт, но въпреки това според мен аромата не е твърде сладникъв, но пък е наситен и траен и се задържа задълго върху кожата. 


Моето мнение: Определено този продукт се нареди след любимите ми лосиони за тяло. Макар предназначението му да е доста обширно, аз лично бих продължила да го използвам дори и само заради аромата и бързото му попиване и подхранване на кожата. За момента не съм отчела някакви по-специални резултати относно стягане например, но не съм особено постоянна в нанасянето на такъв тип продукти, а за да се види резултат е препоръчително да се нанася поне два пъти дневно. Аз по-скоро го нанасям два пъти седмично, така че не мога да очаквам чудеса. Но със сигурност дори и да няма резултати в тази насока ви го препоръчвам, ако сте почитатели на продуктите с какаов аромат. А освен всичко в състава му има и много полезни съставки като масло от шеа, какао, колаген, еластан, витамин E и разбира се - Q10.


А вие използвали ли сте някой продукт на Palmer's? А кой е любимият ви?


Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •