сряда, 23 март 2016 г.

Avon | Anew Nutri-Advance Eye Cream

Здравейте. Днешното ревю ще е посветено на един нов продукт от Avon, който нямах търпение да пробвам, тъй като определено имах нужда от околоочен крем. До момента не съм попадала на българско ревю за него и се надявам моето да ви бъде полезно по някакъв начин. Ако искате да научите всички подробности за новия Anew Nutri-Advance Eye Cream, продължете по-надолу.


Още щом този крем излезе у нас си го взех и нямах търпение да го пробвам. Попринцип това не е първия крем от серията, който взимам, но за това ще споделя по-надолу. Кремът е предназначен за всяка възраст и няма ограничения. Според мен е по-подходящ за студените месеци или в случай, че имате по-сух околоочен контур или просто искате повече подхранване.


Опаковка: Както всички кремове за очи на бранда, този също пристига в стандартната стъклена, симпатична и малка опаковка, в която е поместен 15 мл. крем. Кутийката е по-голяма от крема вътре. За нещастие няма шпатула към крема, както е при лилавият околоочен, предназначен за 50+. В листовката подробно е описано как да използвате крема. На кутията е изписан и състава. Кремчето е в стъклено бурканче, както споменах, което е доста компактно и аз лично предпочитам този тип опаковки (даа, да, микроби - знам), тъй като си падам по всякакви сладурски опаковки. :) А и честно казано ми изглежда някак по-луксозно. Крема няма предпазно фолио, но има вакуумно затворено пластмасово капаче, както е при повечето кремове.


Формула: Консистенцията на крема е доста гъста и както виждате от снимките, дори в самото бурканче не е разпределена равномерно. Наподобява масло и е малко по-трудна за разнасяне. За щастие обаче, крема не ми дразни по никакъв начин - не ми люти, щипе и т.н. Поносимостта му върху моята кожа е отлична. Не улавям някакъв специфичен аромат, което също е плюс за мен. Относно хидратация - има някакво подхранване, но не смятам, че е особено дълготрайно. Трябва да призная обаче, че не го нанасям всяка вечер/сутрин, което вероятно също е фактор. Смятам, че ако не се борите с конкретни проблеми (бръчки, фини линии, тъмни кръгове и т.н.) би ви свършил работа и все пак ще подхрани добре околоочния контур. Попива доста бързо.



Както споменах, това не е първият крем от серията, който поръчвам. Имам и крема им за лице, който е в по-богатия вариант и който честно казано е доста труден за нанасяне, заради много твърдата си консистенция. Хубаво е обаче, че серията няма възрастово ограничение и може да се използва от всеки. Следващите снимки прикачам, за да добиете представа за реалния размер на кремчето за очи.



И разбира се, добавям съдържанието и цялата полезна информация, която мога да предоставя за крема.


Цена: ~ 10 лв.
Моята оценка: 8,5/10


Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •