вторник, 26 януари 2016 г.

Vichy | Neovadiol GF - Уплътняващ и моделиращ дневен крем ( за зряла кожа )

Здравейте. В днешното ревю ще ви представя един крем на Vichy, който е подходящ за зряла кожа ( възраст 50+ ). Продуктът е от серията Vichy Neovadiol GF и е във варианта за смесена към нормална кожа. Ревюто ще е със съдействието на майка ми, която използва крема вече повече от месец. Ако ви интересуват всички подробности относно този продукт, продължете по-надолу.


Кремчето реших да купя като подарък на майка ми за празниците и го поръчах от • enzo.bg • И както вече споменах, ще ви разкажа какви са нейните впечатления от продукта. Това е серията за зряла кожа. Тя се състои от две подкатегории - NEOVADIOL GF и NEOVADIOL MAGISTRAL. Първият вид е по-лекият вариант, който също се предлага както за нормална/смесена така и за суха кожа. Вторият е предназначен за по-суха кожа и съдържа допълнителни масла, което го прави и по-тежък и е по-скоро крем-балсам. Кремът, обект на днешният пост е именно NEOVADIOL GF презназначен за нормална/смесена зряла кожа за дами във вързаст над 50 г. Разбирате се в зависимост от индивидуалните нужди на кожата, може да се използва и от по-млади жени. Аз лично имам такава позната, която е на около 40 г. и също използва същият крем.


По описание от производителите: Стареенето на кожата, свързано с периода на менопаузата, се характеризира със загуба на плътността и структурата. Кожата изтънява и става по-суха. Прогреса на Лаборатории Vichy в инженерните технологии на тъканите демонстрира ключовата роля на някои протеини - факторите на растежа. Естествено генерирани от всички клетки на кожата (епидермис и дерма), факторите на растежа осигуряват структурното развитие на всички кожни тъкани. Те са мощни реконструктори на тъканите.За да подобри козметичната грижа за кожата в менопаузата, Лаборатории Vichy създадоха уникална козметична формула: Neovadiol Gf - уплътняваща и скулптурираща грижа за кожата в периода на менопаузата. Скулите се изпълват, контурът се моделира, шията се прибираЗа жени в периода на менопаузата, които искат да противодействат на ефектите от забавянето на хормоналната активност върху кожата: загуба на плътност и обем и отпускане на контура на лицето.

Свежа и комфортна, немазна. Предлага се като дневен крем във варианти за нормална към смесена и за суха кожа; нощен крем с допълнителна съставка против подпухване на кожата през нощта.Нанасяйте ежедневно сутрин и/или вечер. Кремът се предлага във варианти за нормална до смесена кожа и за суха кожа.



Опаковка: Кремът идва в стандартната картонена опаковка, която в случая е златиста на цвят. Самият крем е в стъклено бурканче, на което има стикер с името на продукта.
• Съвет как да различите NEOVADIOL FG който е за нормална/смесена кожа и този, който е за суха. Този, който е за смесена кожа и със златиста буквичка, докато другият е със сребърна. По този начин най-лесно може да ги различите.
И така, както споменах - стъклено бурканче, което се усеща здраво и стабилно, а е и компактно. Виждате на снимките каква е формата му. Кремът няма предпазно фолио, но пък има стикер, който се къса при отваряне и след като затворите продукта няма как да съвпадне отново. Затваря се плътно и стабилно. Според мен ще е удобен и за пътуване, тъй като макар да е по-тежък е доста компактен крем, а външният му вид е много семпъл и изчистен. 


Консистенция/аромат: Средно гъста, немазна консистенция, която попива бързо и лесно. Кремът е със светло зелен цвят, както подсказва и самата опаковка /капачето/. Аромата е сравнително силен, но доста приятен. Не бих могла точно да го определя, но определено се усеща луксозно и свежо. На мен лично повече ми допада, отколкото този на серията Idealia. Доста по-лек и приятен /поне за мен/. Нанесен, кремът попива бързо. Хубаво е при нанасяне да правите леки масажи, но не е задължително. Кремчето е доста икономично. Може да се ползва и като основа за грим сутрин. Въпреки всичко, консистенцията му не наподобява гел и е доста по-богат. Наистина е идеален точно за смесена кожа, тъй като не я омазнява допълнително. На сутринта няма мазен филм върху кожата.



За продукта: Добре хидратиращ крем, който прави кожата по-мека и гладка. Относно бръчиците и контура, още няма осезаем ефект, но все още е твърде рано да се каже. Според мен това е един добре подхранващ крем, който определено освежава по-зрялата кожа до някаква степен. Икономичен, не омазвяна кожата, не я запушва и не алергизира, но това е индивидуално. Имам позната, която е на възраст около 40 г. и използва този крем. При нея ефекта е по-видим, макар самият продукт да е предназначен за дами във възраст 50+. Определено приятен крем, който се усеща луксозно и хидратиращо върху кожата. Предимство е, че може да се използва и сутрин и вечер, тъй като няма слънцезащитен фактор. Майка ми лично го използва най-вече вечер и определено усеща кожата си по-гладка и подхранена на сутринта.



Остана да ви покажа и състава на крема. 


В заключение ще кажа, че ако търсите един добре хидратиращ крем, който да подхрани в дълбочина зрялата кожа, то този крем е наистина едно добро решение. Имате варианти, от които да избирате спрямо типа кожа (смесена или суха). Аз поръчах продукта от тук • Прецених, че все пак е хубаво и полезно в интернет и блог пространството да съществуват и ревюта на продукти, които са за дами в по-напреднала възраст.


Follow me:
            

1 коментар:

  1. Много полезно ревю а снимките са супер. Аз ползвам Idealia серията, майка ми също полза този същия, ползвала е и този за суха кожа и е много доволна. И аз купих моите от Енцо, оригинални са.

    ОтговорИзтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •