събота, 14 ноември 2015 г.

NYX Cosmetics - HD eyeshadow base

В това ревю ще ви споделя впечатленията си от може би най-харесваният и един от най-популярните продукти на марката - тяхната HD база за сенки. Подробности за нея ще видите по-надолу в тази публикация.

nyx cosmetics hd eyeshadow base

Опаковка: Опаковката на базата е наистина много удобна и практична. Изчистена и черна, като върху нея разбира се е изписано името на продукта. Той се нанася посредством апликатор, което прави самата база много по-хигиенична и удобна за използване и нанасяне. Единствено не ми харесва, че няма как да се види до каква степен е изхабен продуктът вътре.

nyx cosmetics hd eyeshadow base

Продукт: Базата представлява сравнително течна, подобна на коректор консистенция, която е по-скоро трансперантна след нанасяне. Нанесена първоначално стои белезникаво и прикрива несъвършествата по клепача, но постепенно се слива с цвета на кожата почти напълно. Нужно е съвсем малко количество, за да се разнесе хубаво по клепача. Има лек химичен аромат, който е почти незабележим, а ненесена изобщо не се усеща. Аз лично оставям за кратко да попие в кожата и след това нанасям сенки. Количеството на продукта е 8 гр.

nyx cosmetics hd eyeshadow base

По описание от производителя: "Подгответе клепачите си за нанасянето на сенки с тази лека база, която изглажда кожата, изравнява цвета и осигурява дълготрайност на сенките. Базата предотвратява събирането в сгъфките на клепача и фините линии и прави сенките значително по-наситени." Тъй като не намерих информация в българския им сайт, тази преведох директно от официалния им сайт. Мога да кажа, че напълно се съгласявам с написаното и изпълнява всичко, което обещава. 

На снимките можете да видите как изглежда базата нанесена самостоятелно, както и ефектът от нея, когато се нанесат сенки отгоре.

nyx cosmetics hd eyeshadow base

Състав: Isododecane, Talc, Cyclopentasiloxane, Disteardimonium Hectorite, Beeswax / Cera Alba / Cire d'abeille, Dimethicone, Isohexadecane, Trimethylsiloxysilicate, VP / Eicosene Copolymer, Propylene Carbonate, Sorbitan Sesquioleate, Propylparaben. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77492, 77499, 77491)

nyx cosmetics hd eyeshadow base

В заключение ще кажа, че базата определено много ми хареса и се нарежда сред фаоритите ми, заедно с тази на ArtDeco, която е в по-неудобна опаковка. Цената на двете бази също е на практика еднаква. Базата на NYX изпълнява обещанията си - удължава трайността на сенките, прави ги значително по-наситени, а освен това е удобна за нанасяне и подходяща за носене и на път, тъй като опаковката е малка и практична. Много съм доволна от продукта и бих поръчала отново. Като единствен малък минус отчитам по-високата и цена.

Цена: ~ 14 лв. 
Моята оценка: 9,5/10

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •