четвъртък, 30 април 2015 г.

Сенки за очи | Catrice - 900 Li-la Bamba

Днешното ревю ще посветя на едни сенки на Catrice, които са от новите им продукти за годината. Те имат интересен цвят и носят оригиналното име Li-la Bamba. Дали обаче успяха да ме спечелят с качеството си, може да научите по-надолу.

catrice eyeshadow li-la bamba

По описание от производителя: Сенки за очи > Catrice absolute eye color. Висококачествени сенки за перфектни резултати: модерни цветове комбинирани с копринено мека текстура. 

catrice eyeshadow li-la bamba

catrice eyeshadow li-la bamba

Опаковка: Стандартна за единичните сенки на бранда - плътна, пластмасова. Макар в опаковката да няма нищо специфично, що се отнася до дизайн, тя се усеща масивна и добре направена. Изцяло прозрачна е, като по този начин виждате цветът на сенките. На гърба на опаковката разбира се е името на продукта и кратка информация за него. Капачето се затваря много плъстно, не се отваря лесно и няма опасност ако носите в чанта да се отвори само. Харесвам опаковките на всички продукти на Catrice.

catrice eyeshadow li-la bamba

За продукта: Сенките са с много интересен сиво-лилав цвят, перлени, със силен метален блясък. Консистенцията е по-скоро кремообразна, но е доста твърда. Като цяло е малко трудно да се извлече цвят от тях и очаквах да са една идея по-пигментирани. Дават приятен блясък и са подходящи за ежедневен грим. Съветвам да използвате с база, а може да опитате и с мокра четка. Цветът е от новите в колекцията на бранда за пролет - лято 2015 г.

catrice eyeshadow li-la bamba

catrice eyeshadow li-la bamba
Ето и как изглежда цвета суочнат, без никаква база отдолу. Заради по-твърдата консистенция е доста трудно да се извлече цвят, нетипично за продуктите на марката.

catrice eyeshadow li-la bamba swatch

Цената на сенките е много прилична, а доколкото съм пробвала тестери на матовите сенки от колекцията - те са доста пигментирани и копринени като текстура. Със сигурност в бъдеще ще си купя няколко цвята.

А вие имате ли сенки на Catrice? Кои са любимите ви?

Follow me:
            


* Продуктът ми е предоставен от PR, но публикацията не е спонсорирана.
 Мнението ми е изцяло обективно и базирано на личните ми впечатление.

2 коментара:

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •