четвъртък, 17 юли 2014 г.

Golden Rose Matte Velvet lipstick № 02

Трябва да си призная, че подготвям тази публикация от няколко месеца или по-точно е готова от тогава, но чак сега я споделям с вас. Матовите червила бяха хит преди няколко месеца, когато Golden Rose пуснаха на пазара няколко цвята матирани червила за скромната цена от 4-5 лв. По това време, тези червила се намираха единствено в моловете, откъдето разбира се веднага се сдобих с едно от тях - № 02.


Цветът на който се спрях определям като тъмно пепел от рози & циклама, като носи и някакъв червеникам подтон. Цветът е доста наситен, гилзата е червена, матова. Трябва да споделя, че подобен тип червила не са особено комфортни и полезни за състоянието на устните, тъй като консистенцията им е и без това суха и не допринасят за хидратирането на устните. За хора с напукани устни твърдо не препоръчвам. За тези от вас обаче, които нямат такъв проблем, ще е интересно да изпробват някой от нюансите.


Както казах, цветът е много наситен и приятен. Под него е желателно  да нанесете балсам или крем, но не непосредствено преди да нанесете червилото разбира се. Не зная какво повече бих могла да кажа за червилото. Мисля, че е едно интересно попълнение в колекцията ми, но въпреки това смятам, че перлените червила ми подхождат повече. Последно ще спомена и трайността - сравнително добра, тъй като червилото буквално се "впива" в устните, тъй като консистенцията му го предполага. На този етап мисля, че вече можете да го закупите и по дрогериите.



Макар цената на червилото да не е толкова висока, това за което уважавам Golden Rose като марка е, че повечето им продукти са изключително добре запечатани, което ви гарантира, че никой любопитко не е изпробвал или отварял продукта преди вас.


Тук отблизо може да видите и как изглежда цветът и текстурата на продукта. На някои от суочовете червилото изглежда блестящо и мазнеещо, но в действителност е напълно матово и сухо, което от своя страна ви спестява използването на молив за устни, но пък и нанасянето на продукта трябва да е по-прецизно. Според различната светлина изглежда по-розовеещо или червенеещо, но като цяло това е наистина един приятен и универсален цвят.


Силно се надявам, тази публикация да е била интересна и полезна за тези от вас, които имат или пък отдавна искат да се сдобият с този или друг цвят от серията Matte Velvet. А вие имате ли някой от нюансите от серията? Кои и доволни ли сте от продукта?
Обичате ли да носите матови червила?

Follow me:
            

1 коментар:

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •