вторник, 22 октомври 2013 г.

Shine Bright Like a Diamond a.k.a. Блестящ маникюр

Не, това не е песента на Риана. Или по-точно е, но не и в днешната публикация. Тема днес ще е един блестящ маникюр, подходящ за по-специални събития и не само. Аз лично харесвам резултата. Надявам се и на вас да хареса.


Използвани лакове:
 Golden Rose Selective № 35 Candy Fantasy & Холограмен лак на Flormar.


Това, което направих е следното. Нанесох прозрачен лак основа /не е специална, просто съвсем обикновен безцветен лак/, след това 2 пласта от GR, и за финал вместо топ лак нанесох един пласт от холограмния на Флормар. И ето, това е резултата. Лаковете стоят много добре заедно по мое мнение и изключително красиво блестят на слънце. На сянка блясъкът е почти незабележим.


Може да направите акцента с холограмните частици и само на палеца и безименния пръст или пък на показалеца и на безименния, общо взето както прецените. Но тъй като аз използвах почти неутрален лак за оснава прецених, че малко блясък никога не е излишен.


Харесва ли ви тази комбинация? Вие как бихте комбинирали холограмния лак? Ще опитате ли този лесен маникюр? За какви поводи бихте сложили този блестящ маникюр?

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •