сряда, 23 октомври 2013 г.

Golden Rose Selective | Romantic Evening №16

Здравейте, момичета. Както виждате и по заглавието, това е един женствен и нежен лак от поредицата GR Selective. Лакът който ще видите в тази публикация е № 16 - Romantic Evening. 


Приятен нюд с розово-лилав подтон. Казвам нюд, защото цветът е толкова блед, че се слива със светла кожа. Преобладава розовия нюанс, но определено има и някакъв студен подтон на пепел от рози. Не е от най-покривните лакове. Покрива напълно на 3 тънки пласта или 2 по-солидни.Съхне доста бързо, има силен блясък. По мое мнение е изключително подходящ за френски маникюр, особено ако сложите само един пласт. Цената е малко под 3 лв. Като цяло наистина приятен ежедневен лак, подходящ за всеки. Никога не може да сбъркате с подобен цвят. Забравих да спомена, че лакът макар и тип sheer, не е перлен, а пастелен. 


Според мен, това е перфектният розов нюд - нежен, женствен и подходящ за абсолютно всяка възраст и тен. Мисля, че лакът ще еподходящ за рисунки или печати за нокти. Общо взето може да експериментирате по всякакъв начин.

Харесвате ли този лак или подобни лакове? Кой е любимият ви лак от GR Selective?

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •