петък, 18 октомври 2013 г.

Eсен върху ноктите ми - “Autumn manicure“

Влизам набързо за да ви дам една свежа идея. Ако сте от хората, които хем обичат по-тъмните нюанси за есента, хем не могат да се откажат от ярките летни лакове, то това е подходящо за вас. Реших подтикната от красивите есенни нюанси навън да съчетая два лака. По моя преценка ги направих през един нокът, но вие може да сложите яркия или пък тъмния цвят на палеца и на безименния пръст. Може разбира се и да рисувате с четка върху тъмната или светлата част, общо взето пълна свобода. Показвам ви идеята не за друго, а защото ми хареса как се съчетаха тези два коренно различни нюанси. Използваните лакове са два.


Flormar № 320        Golden Rose Selectiv № 59
Флормар е нещо между розово с лек червен подтон. GR e ярко коралово, с лек червен подтон


Ще кажа само по една дума за лаковете. Флормар - покрива на 2 слоя, но съхне бавно. Голден Роуз - на снимките съм с 2 тънки слоя, при по-плътни 2 покрива. Определено GR е доста по-траен, съхне бързо, лесен за нанасяне. Да не говорим, че Флормар предлага 11 мл количество, докато GR - цели 16 мл. Средната цена на Флормар е около 2 лв, на GR - 3,но от двата определено по-качествен е втория. Като улавям лека имитация в капачката, взаимствана от лаковете OPI.

Надявам се идеята да ви допада, но погледнете тези красиви есенни нюанси на листото и дървото за фон, точно огнени, но и тъмни. Какви лакове бихте съчетали вие?

Follow me:
            

2 коментара:

  1. Много интересна комбинация се е получила между двата цвята! Определено ще я изпробвам и аз!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ще се радвам да споделиш снимки след като пробваш :)

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •